Alles wat je aandacht geeft groeit
Happy QI


Je stress de baas


Hervind rust en vitaliteit tijdens Re:set je Qi.


Happy Qi en Hollandse Indianen combineren de kracht van adem, voeding en innerlijke veerkracht om je stress de baas te worden.
Wat gaan we doen?

Tijdens Re:set je Qi bieden we je handvaten op het gebied van adem, voeding en innerlijke veerkracht. Krijg meer grip op je zenuw- en hormonale stelsel om vanuit ontspanning en rust te kunnen leven. 


Voeding

Door je lichaam voedingsstoffen te geven die het kent, voornamelijk voeding dat niet in de fabriek geproduceerd is maar groeit in de natuur, help je je lichaam al een eind op weg. Maar je kunt meer met voeding! In de workshop gaan we het hebben over hoe jij (lekker) eten in kunt zetten om je systeem te helpen meer in balans te komen.


Adem

De betekenis van 'adem' staat in vele talen niet voor niets gelijk aan 'leven'. Ademen is een autonoom proces, maar gelukkig kunnen wij dit proces beïnvloeden! Je kunt je gedachten tot rust brengen, emoties reguleren en zodoende ook liefdevoller naar jezelf en je omgeving zijn. En dat is nu net het tegenovergestelde wat stress en een bijbehorend kort lontje met zich meebrengt.  Lang leve bewust ademen.


Marieke Koesveld

Al jarenlang begeleidt Marieke Koesveld mensen op het gebied van ademhaling. Haar missie is mensen hun leven op een meer ontspannen manier laten leven. Iets waar in deze tijd natuurlijk veel behoefte aan is. Bij Marieke krijg je niet de quick fix, maar ze gaat samen met jou voor een blijvend resultaat, en meer zen in je leven. Innerlijke veerkracht

Door in kaart te brengen waar de stressoren zitten waar jij gevoelig voor bent of mee te maken hebt, creëer je inzicht in wat er voor zorgt dat jij onder spanning komt te staan. Met het uitgebreide werkboek kun jij onderzoeken met welke factoren jij te maken hebt, maar belangrijker nog: wat jij daar tegenover kan zetten en hoe je deze positieve aspecten voedt. Benut en versterk je innerlijke veerkracht en ervaar zo minder fysieke stressreacties. Zo kun je jezelf her-programmeren.


Wanneer

Op Tuinderij de Volle Grond, Koningslaan 5a Bunnik, Nieuw- Amelisweerd 


zaterdag 8 juni 2019


10.00 - 16.00 

10.00 - 10.30 kennismaking 

10.30-11.30 Voeding en hormoonbalans

11.30 - 12.30 Ademcoaching

12.30 - 13.30 Lunch

13.30 -14.30 Voeding en hormoonbalans

14.30 -15.30 Ademcoaching

15.30 -16.00 afsluiting


Prijs €199

incl.:

  • Persoonlijke begeleiding van 2 coaches tijdens de workshop in kleine groep . ( max. 8 deelnemers)
  • Uitgebreid werkboek
  • Hormoonbalans weekmenu
  • Waardebon voor 1 sessie ' Kom op Adem' 
  • Biologische lunch 
  • Koffie/thee
  • Een dagje heerlijk opladen in een prachtige omgeving

Aanmelden of meer weten?

Mail naar  info@happyqi.nl