Alles wat je aandacht geeft groeit
Happy QI

Qi (ook wel ch'i): adem, levenskracht, vitale energie of spirituele energie die deel uitmaakt van alles wat bestaat.

In mijn zoektocht naar een Happy QI neem ik je mee langs alles wat ik tegenkom.

Als Trainer Hormoonfactor richt ik me hierbij op 3 dimensies die aan de basis staan van een Happy QI: gezonde voeding, ontspanning en innerlijke veerkracht.

Je lichaam is een prachtige machine die reageert op alles wat je er in stopt: of het nu om voedsel, energie of gedachten gaat. In de huidige maatschappij worden we op al deze fronten dagelijks geconfronteerd met veel prikkels. Ik ga je niet vertellen dat je al deze prikkels moet uitbannen of negeren, dan zou onrealistisch zijn, maar ik kijk er wel naar uit om je handvaten te geven zodat je voor jezelf momenten kunt creëren waarin je jezelf weer even terug kunt vinden en op kunt laden om daarna met veel energie door te gaan, met dat waar jij passie voor hebt! 

Omdat veel mooie theorieën van vandaag de dag complementair aan elkaar kunnen zijn, zoek ik samenwerkingen met mooie mensen en bedrijven.


Een aantal jaar geleden heb ik bij Civas de opleiding tot Natuurvoedingsadviseur afgerond en het afgelopen jaar volgde ik hierop aanvullend met veel interesse de opleiding Trainer Hormoonfactor van Ralph Moorman bij Sonnevelt opleidingen.