Alles wat je aandacht geeft groeit
Happy QI

Geslaagd 'Food for thought' Festival

Op 8 juli 2018 organiseerde De Appelschuur het 'Food for thought' festival. Dit sprankelende event onder leiding van Diana Beertema, oprichtster van de Appelschuur, stond in het teken van verbinding, heerlijk en gezond eten en goede koffie. 

Met een enthousiaste groep begonnen we aan een workshop van lachyoga leader Helene Nijman. Daarna serveerde de Appelschuur een heerlijke biologische lunch, met de speciale Appelschuur ingrediënten die nooit ontbreken: veel liefde en heerlijke Appelschuur koffie. 

Hierna mocht ik een workshop geven over hormonen en innerlijke veerkracht. Na een korte uitleg over de werking van hormonen en de kracht van positieve gedachten begonnen de deelnemers met het invullen van hun 'Happy Qi Roadmap'. Een handige tool die ik heb ontwikkeld en die je stap voor stap dichterbij je Happy Qi doelen brengt. (Hieronder kun je wat enthousiaste reacties van de deelnemers lezen.) 

Na de workshop volgde een borrel die omlijst werd door een persoonlijk en betoverend optreden van zangeres Brit Rietveld en met heerlijke Appelschuur lekkernijen (allemaal ook nog eens biologisch en super gezond).

Een dag vol met Happy Qi energie! 

---------


Vandaag was ik aanwezig bij prachtig event, georganiseerd door de Diana Beertema, eigenaresse van De AppelschuurGenoten van heerlijke koffie en dinner, en fantastische workshop van Happy Q
I!'

-------

Diana, ik vond het een heel bijzonder event! Lokatie: mooie aankleding, mooie plek onder de bomen voor de lachyoga. 
Eten: wat heerlijk! Ik kan niets anders hierover zeggen. Koffie was ook heerlijk! Ook mooi dat thema biologisch en hormonen hier weer in terug kwam. Mooie woorden bij opening.Goed om hierna met lachyoga te beginnen, omdat dit het ijs in de groep brak. Workshop Marly; duidelijk en overzichtelijk, to the point en voor mij persoonlijk ook erg interessant. Niet te uitgebreid waardoor het mooi in de tijd paste. Zang Brit, prachtig en vooral heel ontroerend.
Ik vond het heel mooi hoe je tijdens deze middag de vrouwen om je heen in hun kracht hebt gezet. Heel bijzonder!