Alles wat je aandacht geeft groeit

Happy QI


Je stress de baas.

Hervind rust en vitaliteit tijdens Re:set je Qi.

Happi Qi en 

Happi Qi en Hollandse Indianen combineren de kracht van adem, voeding en innerlijke veerkracht om je stress de baas te worden.


Wat gaan we doen?

Tijdens Re:set je Qi bieden we je handvaten op het gebied van adem, voeding en innerlijke veerkracht. Krijg meer grip op je zenuw- en hormonale stelsel om vanuit ontspanning en rust te kunnen leven. 

Vanaf januari 2019 bieden we de 'Re:set je Qi' workshop online aan. Je kunt hierbij kiezen uit 3 verschillende intensiteitsniveaus van de cursus. Voor meer informatie klik hier. In mei 2019 starten we weer met de workshops op Landgoed Amelisweerd waar we in kleine groepen intensief met elkaar gaan werken. We werken met drie speerpunten:

Voeding

Door je lichaam voedingsstoffen te geven die het kent, dus vooral voeding dat niet in de fabriek geproduceerd is, help je je lichaam al een eind op weg. Maar je kunt meer met voeding! In de workshop gaan we het hebben over hoe jij (lekker) eten in kunt zetten om je systeem te helpen meer in balans te komen.

Adem

De betekenis van 'adem' staat in vele talen niet voor niets gelijk aan 'leven'. Ademen is een autonoom proces, maar gelukkig kunnen wij dit proces beïnvloeden! Je kunt je gedachten tot rust brengen, emoties reguleren en zodoende ook liefdevoller naar jezelf en je omgeving zijn. En dat is nu net het tegenovergestelde wat stress en een bijbehorend kort lontje met zich meebrengt.  Lang leve bewust ademen.

Innerlijke veerkracht

Door in kaart te brengen waar de stressoren zitten waar jij gevoelig voor bent of mee te maken hebt, creëer je inzicht in wat er voor zorgt dat jij onder spanning komt te staan. We gaan in de workshop onderzoeken met welke factoren jij te maken hebt, maar belangrijker nog: wat jij daar tegenover kan zetten en hoe je deze positieve aspecten voedt. Benut en versterk je innerlijke veerkracht en ervaar zo minder fysieke stressreacties. Zo kun je jezelf her-programmeren.

Wanneer

Op Tuinderij de Volle Grond, Koningslaan 5a Bunnik, Nieuw- Amelisweerd vanaf mei 2019

Digitaal vanaf januari 2019 

Aanmelden of meer weten?

Mail naar  info@happyqi.nl